Banner Web3.png
  • png

TRAXS MAAKT MUZIEK STREAMEN LEUKER VOOR IEDEREEN

TraXs is alles en meer dat je nog niet wist dat je bij Spotify mist

SmartLabel bouwt aan de toekomst met een muziekstreamingdienst die een nieuwe leukere muziekervaring geeft. Een die een rijke luisterervaring biedt voor jou als luisteraar en die artiesten eerlijk behandelt. Waar je direct in contact kan komen met je favoriete artiest en je zelfs in hen kan investeren. Zo biedt TraXs alles en meer dat je nog niet wist dat je bij Spotify mist.


Als luisteraar wil je graag eenvoudig naar je favoriete muziek luisteren. Het liefst staat alles op één plek, betaal je niet te veel en weet je dat je geld ook daadwerkelijk naar de artiest gaat waar je naar luistert. Dat laatste is helaas niet zo gebruikelijk als je zou denken. Sterker nog, een deel van je geld gaat nu naar artiesten waar je helemaal niet naar luistert. Daarom bouwt SmartLabel een app die net zo eenvoudig te gebruiken is en er voor zorgt dat je geld naar de juiste plek stroomt.

Crowd Video Concert.png
  • png
Guitarist Man.png
  • png

Met streamingdienst TraXs is dit geen toekomst muziek. Artiesten hebben invloed op wat ze voor een stream willen ontvangen. Ook kan je als fan een deel van de royalty inkomsten die een nummer in een bepaalde tijd gaat opleveren overkopen waardoor je je favoriete artiest direct steunt. En elke keer dat het nummer afgespeeld word, deel jij mee in de inkomsten. 


Ook heb je de mogelijkheid om direct in contact te staan met je favoriete artiest. Dat geeft artiesten de mogelijkheid om jou te belonen met bijvoorbeeld exclusieve voorpremières van hun muziek, interessante kortingen op merchandise of wat een artiest dan ook maar verzint. “Zo stelt TraXs de artistieke creativiteit weer voorop en geeft het de muzikale ervaring een hele nieuwe dimensie ” vertelt co-founder Joost Rohde.


TraXs is dus net zo eenvoudig als andere streaming services, maar veel leuker om te gebruiken. Je bouwt echt een band op met artiesten die jou kunnen belonen voor het luisteren. Je betaalt bovendien rechtstreeks aan de artiest en alleen voor wat je luistert. Ook kun je op een unieke manier investeren in artiesten.


Zo gebruikt TraXs de mogelijkheden van nu om een ervaring te bieden die zowel vertrouwd als totaal nieuw voelt en zowel de luisteraar als de artiest weer voorop stelt.


TraXs, de streaming en royalty app van SmartLabel, zal als beta gelanceerd worden tijdens ADE later dit jaar.



Guitar Close Up.png
  • png
Smiling Man.png
  • png

Favicon for smartlabel.media SmartLabel - website smartlabel.media
Favicon for linkedin.com SmartLabel - Linkedin linkedin.com
Favicon for linkedin.com Founder Jonathan Oudekerk - Linkedin linkedin.com

Favicon for press.smartlabel.media Persbericht algemeen: SmartLabel bouwt de muziekervaring van de toekomst press.smartlabel.media
Favicon for press.smartlabel.media Persbericht luisteraars: Streaming service TraXs maakt muziek luisteren leuker press.smartlabel.media

TraXs music streaming dApp demo video.mp4
1. Explainer Video 2024.mp4

Over SmartLabel

SmartLabel is on a mission to make the music industry a fairer place by giving back control to artists. Here, artists control what their music is worth to monetise it properly. Their platform is open and transparent so artists know what’s going on. You can distribute your music to all the big music platforms and work with your royalties like never before. It’s the future of what streaming should be.

Contactgegevens

Ontvang het laatste SmartLabel nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL